Tu comanzi. Noi livram.BERE ÎN 2 ORE
ÎN BUCUREȘTI

De luni până sambata, în intervalul 10-20.

Berea celor privilegiați!

Oferta irezistibilaComandă cutia de 20 de beri geniale.
Nu dormim, LIVRĂM!

Știm cât de important e să-ți vină berea la timp. Și știm și că ”la timp” înseamnă de fapt ”cât mai repede posibil”. Cu acest gând în cap ne-am aliat cu ChopChop și-a ieșit BeerFast: livrare în mai puțin de 2 ore la orice adresă din București. Oferta este valabilă de luni până sambata, în intervalul 10-20. Comenzile făcute în afara acestui interval orar se livrează cu prioritate în dimineața zilei următoare. Oferta se aplică exclusiv livrărilor cu ChopChop pentru cutii de 20 de sticle de bere TNR.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-beri-1.1..jpg
https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/TNR-multe-1.jpeg

E tot ce ai nevoieMUTĂ DISTRACȚIA LA TINE ACASĂ

Gândește-te că unor bărbați le ia mai mult să ducă gunoiul: până de decid, până se îmbracă, până își fac curaj să iasă din casă, până se întorc se pot face și trei ore. Berea noastră vine în mai puțin de 2 ore.

Poți încerca acasăEȘTI NERĂBDĂTOR?

Acum ai ce face când prietena/soția ta a intrat la baie ca să se machieze: comanzi bere de la noi. Sunt șanse mari să-ți ajungă berile înainte să iasă ea de la machiaj, poate chiar apuci și să bei două beri până atunci.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/02/DSC_6624-2_reparata-1-scaled.jpg

INTERNET ÎN FORMĂ LICHIDĂ

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/01/bike-white.png

Tocmai începe un film romantic la care ești oarecum obligat să te uiți. Ce faci? Comanzi discret de pe telefon bere de la noi și-ți ajunge până se termină filmul. O scuză numai bună să lași filmul, că trebuie să-ți iei berea și s-o pui la rece.

220,00 lei
Pe vremuri, zeii greci se delectau cu ambrozie. Dar timpurile s-au schimbat, iar acum zeii se desfată cu bere TNR.