Tu comanzi. Noi livram.
LIVRARE RAPIDĂ
ÎN GALAȚI

Livrăm în aceeași zi pentru comenzile făcute între 8:00 și 21:00 L-D. Comenzile făcute în afară acestui interval se livrează, cu prioritate, a doua zi.
Campanie activă și în Costi, Vânători, Smârdan și Șendreni.

Oferta irezistibilaComandă cutia de 20 de beri geniale.
Nu dormim, LIVRĂM!

Știm cât de important e să-ți vină berea la timp. Și știm și că ”la timp” înseamnă de fapt ”cât mai repede posibil”. Cu acest gând în cap, ne-am parteneriat cu Romlivmar pentru livrări expres în Galați, Costi, Vânători, Smârdan și Șendreni. Oferta este valabilă zilnic, în intervalul 8-21, de luni până duminică pentru cutiile de 20 de sticle de bere blondă. Comenzile făcute în afara acestui interval orar se livrează cu prioritate în dimineața zilei următoare.

Dacă până acum brăilenii năvăleau la Galați ca să meargă la McDonald’s, acum o să se înghesuie în parcare să-și comande bere TNR cu livrare rapidă.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-beri-1.1..jpg
https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/TNR-multe-1.jpeg

Science fictionMAI REPEDE DECÂT TRECI CU BACUL

Două lucruri apreciem la Galați: că nu e Brăila și că are livrare rapidă pentru berea TNR. Că Dunăre au până și ăia din Teleorman.

Poți încerca acasăEȘTI NERĂBDĂTOR?

Acum ai ce face când prietena/soția ta a intrat la baie ca să se machieze: comanzi bere de la noi. Sunt șanse mari să-ți ajungă berile înainte să iasă ea de la machiaj, poate chiar apuci și să bei două beri până atunci.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/08/BereaTNR.jpeg

INTERNET ÎN FORMĂ LICHIDĂ

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/01/bike-white.png

Tocmai începe un film romantic la care ești oarecum obligat să te uiți. Ce faci? Comanzi discret de pe telefon bere de la noi și-ți ajunge până se termină filmul. O scuză numai bună să lași filmul, că trebuie să-ți iei berea și s-o pui la rece.
Pentu umor voluntar citește www.timesnewroman.ro .

220,00 lei
Pe vremuri, zeii greci se delectau cu ambrozie. Dar timpurile s-au schimbat, iar acum zeii se desfată cu bere TNR.