Tu comanzi. Noi livram.LIVRARE RAPIDĂ
ÎN IAȘI

Livrăm în aceeași zi pentru comenzile făcute între 8:00 și 18:00 L-V. Comenzile făcute în afară acestui interval se livrează, cu prioritate, a doua zi.
Campanie activă și în Bârnova, Miroslava, Tomești, Holboca, Dancu, Valea Lupului, Lunca Cetatuii, Valea Adâncă, Aroneanu, Dorobant, Popricani, Carlig, Uricani, Horpaz, Breazu și Ciurea.
https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/08/ZonalCurier.png

Oferta irezistibilaComandă cutia de 20 de beri geniale.
Nu dormim, LIVRĂM!

Știm cât de important e să-ți vină berea la timp. Și știm și că ”la timp” înseamnă de fapt ”cât mai repede posibil”. Cu acest gând în cap ne-am parteneriat cu Zonal Curier pentru livrări expres în Iași, Bârnova, Miroslava, Tomești, Holboca, Dancu, Valea Lupului, Lunca Cetatuii, Valea Adâncă, Aroneanu, Dorobant, Popricani, Carlig, Uricani, Horpaz și Ciurea. Oferta este valabilă zilnic, în intervalul 8-18 L-V pentru cutiile de 20 de sticle de bere blondă. Comenzile făcute în afară acestui interval orar se livrează cu prioritate în dimineața zilei următoare.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-beri-1.1..jpg
https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/TNR-multe-1.jpeg

Science fictionVITEZĂ NEMAIVĂZUTĂ ÎN MOLDOVA

S-ar putea  autostrada  mai durese, dar berea TNR a ajuns deja la Iași.

Poți încerca acasăEȘTI NERĂBDĂTOR?

Acum ai ce face când prietena/soția ta a intrat la baie ca să se machieze: comanzi bere de la noi. Sunt șanse mari să-ți ajungă berile înainte să iasă ea de la machiaj, poate chiar apuci și să bei două beri până atunci.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/08/BereaTNR.jpeg

INTERNET ÎN FORMĂ LICHIDĂ

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/01/bike-white.png

Tocmai începe un film romantic la care ești oarecum obligat să te uiți. Ce faci? Comanzi discret de pe telefon bere de la noi și-ți ajunge până se termină filmul. O scuză numai bună să lași filmul, că trebuie să-ți iei berea și s-o pui la rece.
Pentu umor voluntar citește www.timesnewroman.ro .

220,00 lei
Pe vremuri, zeii greci se delectau cu ambrozie. Dar timpurile s-au schimbat, iar acum zeii se desfată cu bere TNR.