Despre Berea TNRPOVESTEA DIN SPATELE BERII TNR

Eram la o bere prin 2009 si ne-a venit ideea sa facem un site. Apoi ne-a venit ideea sa ii zicem www.timesnewroman.ro ,  iar in urmatorii 10 ani ne-au venit peste 20.000 de idei ce s-au transformat in articole care au facut istorie in internetul romanesc. Dar abia in 2019, dupa 10 ani, ne-a venit in sfarsit o idee buna: sa lansam berea TNR.

Dar cum ne-a venit aceasta idee?

Dupa cum spuneam, in anul 2019, eram la un food festival unde mancam cele mai fine mancaruri, ascultam muzica clasica si beam un vin rosu de ultra calitate si…:)))

Neaaah, eram la un food festival, intr-adevar, dar la unul care avea bere craft, unde, normal ca beam bere frate, pentru ca noua chiar ne place BEREA si nu ratam nici o ocazie sa bem ceea ce ne place, adica BERE.

Si normal, unul dintre noi a spus: bai, ce-ar fi sa ne facem berea noastra? si nu orice bere: o bere care sa ne placa mult noua, o bere care sa fie ultrabaubila, sa curga usor pe gat, frate, nu foarte tare, deoarece pentru noi intotdeauna a fost mai importanta calatoria, prietenia si starea de bine.

Asta se intampla prin luna mai, iar firma am facut-o prin iunie 2019, moment din care am inceput sa citim tot ce putea citi despre bere si bineinteles sa vorbim cu cei care erau deja experimentati in domeniu. Pe piata existau producatori de bere locali si importatori de bere, in general din Germania.

Noi hotaraseram deja ca vom incepe sa producem o bere facuta dupa gustul nostru, dar de catre un producator extern, obiectivul pe termen lung fiind sa facem si propria noastra fabrica de bere, intr-o zona care sa aiba apa buna si oameni inimosi cu dorinta si putere de munca.

Nu eram decisi daca inceputul nostru trebuia sa fie legat de un producator din Germania sau din Romania. Voiam o bere buna asa ca toate drumurile duceau mai degraba catre fabrici din Germania sau Cehia.

Insa, dorinta de a dovedi ca si in Romania se fac lucruri bune ne-a facut sa cautam in Romania si, dupa multe cautari, am reusit sa stabilim o colaborare buna cu un producator din Romania. Nu a fost usor sa gasim ceva care sa ne placa, am incercat destui producatori inainte, iar unii dintre ei ne ofereau licori care pareau mai degraba apa cu CO2 adaugat si cu aroma de bere.

Nu asta cautam.

Nu cautam o bere ieftina. Cautam o bere buna.

In final, am gasit o fabrica de exceptie si un maestru berar desavarsit ce a reusit sa produca o bere pe care am indragit-o imediat. Oameni buni, desi am gustat initial varianta nefiltrata, va putem spune ca a fost dragoste la prima sorbitura… Daaaa… asta era berea noastra.

Fiindca nu puteam risca sa oferim din prima o bere nefiltrata si deci cu un termen de garantie si mai mic, am ales sa o filtram cu sistem de microfiltrare, dar nu am pasteurizat-o. Nu am facut acest compromis, berea noastra trebuia sa fie curata.

Berea care a reprezentat produsul finit, Aia BLONDA CU TUPEU a stat in tanc la fermentat mai mult de 1 luna, iar gustul ei este pe masura, este una din berile bune, obtinuta dupa un proces clasic de fermentare si maturare fara niciun  fel de “ajutor”.

Acesta este inceputul! Cu multa munca si ajutorul vostru vom putea continua povestea noastra. Cumpara si compara, vei vedea ca avem dreptate!

Hamei

Berea TNR – Aia BLONDA

CU TUPEU contine doua tipuri de Hamei

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/originala.patrat-scaled-e1586805196703.jpg
Drojdie

Inspiratie acida la fel ca

articolele TNR

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-fab5.1-e1586804496336.jpg
Malt

Berea TNR contine trei

tipuri de malt din orz

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-beri-1.1..jpg

Procesul De Fabricatie

Berea TNR este produsa urmand procedeul clasic de maturare si fermentare, fara niciun fel de ajutor timp de minim trei saptamani. Tot dioxidul de carbon este natural, obtinut in procesul de fermentare, nu este adaugat ca la berile industriale.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-calin2.1-scaled-e1586804511605.jpg
https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-fab4.1-e1586803749236.jpg

Reteta traditionala

Folosim doar trei ingrediente la fabricarea berii TNR: apa, trei tipuri de malt din orz si doua tipuri de hamei. Berea TNR e facuta fara coloranti, aditivi si adjuvanti, enzime sau alte smecherii industriale. Daca vom folosi malai o vom face doar in reteta pufuletilor TNR, pentru ca pretuim prea mult BEREA si respectam CONSUMATORII.

Tehnologie Moderna

Fabrica cu care colaboram este moderna si actualizata permanent. Berea TNR trece printr-un proces de microfiltrare care imbunatateste gustul berii.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/poze-fab1.1-e1586803810785.jpg

SORTIMENTE BEREA TNR PREGATESTE-TE PENTRU BERILE NOASTRE

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/originala.patrat-scaled-e1586805196703.jpg

AIA BLONDA CU TUPEU

UNDE SE GASESTE BEREA TNR?

Berea TNR se poate livra la tine acasa. O poti comanda de pe acest site.

Livrarea rapida prin BeeFast este posibila in maxim 2 ore oriunde in Bucuresti, si in maxim 4 ore oriunde in Judetul Ilfov.

Se poate livra prin DPD oriunde in tara, insa timpul de livrare poate ajunge la cateva zile in functie de zona si de incarcarea curierilor, datorata mai ales situatiei speciale din timpul pandemiei de coronavirus.

Daca vrei sa o cumperi din magazin o poti cumpara din orice CARREFOUR – reteaua nationala, o poti cumpara din LIDL – reteaua nationala, o poti cumpara din MEGA IMAGE – magazine selectionate – cu frigidere de bere Craft.

BRINGO este aplicatia de livrare care iti poate aduce Berea TNR din magazinele Carrefour.

TEAMFRESH sau PAPADELASONI pot fi alte solutii de livrare daca doresti sa primesti Berea TNR acasa, in Bucuresti.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/04/PAHAR-LOGO-PATRAT-e1586986121669.jpg

AIA BLONDA CU TUPEU - nefiltrata

Berea TNR nefiltrata este in planul nostru de viitor. Ramaneti pe receptie. Vor veni vremuri bune.

https://www.bereatnr.ro/wp-content/uploads/2020/01/bere_tnr3.jpg

TNR IPA - Nu PA, PA!

Avem in plan sa comercializam si o IPA care sa aiba personalitate de Bere TNR.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}