Procedura de transport si retur

Transportul catre clienti este ales in pagina de comanda. Pretul este calculat in functie de adresa de destinatie si de modul de livrare. Livrarea comenzilor se face de catre firme de curierat in maxim 24-48 de ore de la comanda (in timpul zilelor lucratoare). Din pacate, din cauza incarcarii mari a curierilor, dupa 16 martie 2020 aceste termene s-au prelungit pana la 7 zile lucratoare, atunci cand se comanda prin SameDay. In acelasi timp, pentru municipiul Bucuresti se pot face livrari in maxim 3 ore prin BeeFast, chiar si in aceasta perioada.

www.bereatnr.ro returnează comanda integrală sau partială, fără a cere explicații, conform legislației în vigoare (OUG nr. 34/2014.), în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor, la cererea clientilor. Transportul produselor intra in sarcina clientului, www.bereatnr.ro va returna, fără penalitați, contravaloarea produselor.

La returul produselor, clientul trebuie sa prezinte, in format electronic sau tiparit, mesajul de confirmare a comenzii si optional, sa completeze un formular de retur. Vrem sa invatam din greseli pentru a nu le repeta. Daca returul se face prin intermediul unui curier, confirmarea comenzii trebuie sa insoteasca coletul si de asemenea, trebuie sa aiba inscris contul IBAN in care se va efectua plata. Initierea unui retur se face sunand la 031 005 00 83 pentru a stabili metoda de transport a produselor. Produsele pot fi returnate personal la Blvd Lascar Catargiu, Nr. 47-53, Bucuresti sau prin curier.

Produsele vor putea fi returnate doar daca sunt intacte, fara a fi deschise sau alterate in orice fel.

Potrivit Art.16 din OUG nr.34/2014 a drepturilor consumatorilor nu se acceptă pentru returnare produsele desigilate, testate sau încercate, produse care prezintă modificări fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgârieturi, şocuri, etc. În funcţie de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată. Potrivit art.14 din OUG nr. 34/2014 clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel încât Berea TNR SRL poate înapoia o suma cu până la 15% mai mică decât cea plătită de acesta, dacă produsul a suferit modificări legate de caracteristici sau de funcţionalitate pe perioada deţinerii acestuia de către client.

Plata returului se va realiza în contul bancar furnizat de client în termen de 14 zile lucrătoare de la predarea produselor sau, pentru plata cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.